Attends Slip Active No.10, Semi Plastic Buitenlaag

10 Reviews
Omschrijving
Meer Informatie

De Attends Slips hebben een uiterst zachte bovenlaag die comfortabel aanvoelt en huidirritatie voorkomt.

De bovenlaag van de slips laat het vocht snel door tot de Quick Dry tussenlaag waarin het superabsorberende poeder het vocht omzet in gel.

Slips van Attends hebben een discrete witte kleur. Op de onderkant van de slips staat de maat en het nummer van de betreffende slip vermeld.
Tevens zijn alle slips voorzien van een vochtindicator welke van kleur veranderd zodat men kan zien in hoeverre de slip zijn maximale absorptie bereikt heeft.

Slechts een brede tape aan beide zeiden houdt deze luier prima op zijn plek.
 
Voor zware incontinentie en nachtverzorging

Medium = Heupomvang 80-110cm (31.5-43.3inch), Absorptievermogen volgens ISO 2780ml
Large = Heupomvang 110-150cm (43.3-59.1inch), Absorptievermogen volgens ISO 2990ml


Inhoud pak: 28 luiers


Merk Attends
Buitenlaag Plastic / Textiel
Absorptie 2500-3000ml
Kleur Wit
Type Slip
Maat Medium, Large
Aantal 28, Pak

Klanten Reviews

Beoordeling
Gereviewd door
Super luier om mee rond te wandelen. Is heel dun maar kan redelijk wat aan, dus ook niet echt onder kledij te zien. Opletten wel voor de extra velcro aan de zijkant, kan soms tegen de huid schuren als de vleugel omdraait tijdens vasttapen, wat pijnlijk kan worden.

Beoordeling
Gereviewd door
Ik heb deze namiddag al de hele namiddag deze attends slip active M10 aan, heb net een derde plas erin laten lopen en die luier houd alles goed op. dus qua absorbtie is dit een dikke 10 voor deze luier. ook het gevoel is lekker, zit comfortabel ook tijdens het bewegen en rondlopen terwijl je karwijtjes opknapt.
bij deze zeker een aanrader voor wie bewegingsvrijheid wil en toch het heerlijke gevoel van een luier om te hebben.
Beoordeling
Gereviewd door
Ik heb alleen de Attends slip active M9 geprobeerd, maar dat mag het resultaat niet drukken. Dit is een erg lekker zittende luier, vooral voor als het warm is! in het begin is het even klooien met het goed vast plakken van de plakstrips en de velcro tapes.
Je hebt erg veel bewegingsvrijheid met deze luier, je heupen zijn bijna helemaal open, wat een soort vrij en naakt gevoel geeft. Dit aparte plaksysteem werkt erg goed, ik heb meedere pakken verbruikt en nog nooit last ermee gehad. De absorptie en de pasvorm zijn zoals de oudere plastic slips van Attends. voor als het warmer weer is kan ik je deze zeker aanraden!!
En het is zeker een slip, geen flex achtig gedoe!
Beoordeling
Gereviewd door
Prettige luier om te dragen.
De zijvleugels met de plakkers zijn mij mij te lang waardoor ik ze over elkaar heen moet plakken.
Jammer dat er geen small is.
Beoordeling
Gereviewd door
Het is een beetje uitvogelen hoe je deze luier vast plakt met de 'vleugels' maar als deze dan zit, is het echt een perfecte luier! ben er helemaal enthousiast over.
de vleugels zijn goed ademend (een verlichting voor mijn heupen na 5 dagen plastic)en irriteren niet. de luier zwelt flink op, zoals je gewend bent van Attends slip regular. de plakkers zijn erg groot en kunnen flink wat kracht hebbben. ik vind het fijn om in deze luier te werken, je hebt echt veel meer bewegingsruimte ( en dan is ie nog van plastic ook :) ) ga ik vaker bestellen

Producten 6 tot 10 van 10 in totaal

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Attends Slip Active No.10, Semi Plastic Buitenlaag
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

loader
Bezig met laden...